Professionell Fönsterputs i hela Skåne!

Bli nöjd kund du också till de lägsta priserna!

Att putsa fönster skinande rena är Magdas Fönsterputs AB:s absoluta specialitet. Vårt team åker runt i Skånes alla hörn och putsar fönster. Ingen stad, ort eller gata är utan räckhåll för att vår service ska ska nå ut till dig. Så hur fungerar det egentligen efter att du bestämt dig för att vårt arbetsglada team är perfekt för ditt hems fönster?

steg 1: 

Fyll i vårt formulär nedan eller ring oss direkt för att boka in din första nya skinande utsikt. Du kan välja abonnemang eller en engångsservice. I formuläret vill vi gärna att du skriver in hur många fönster du vill ha tvättat, och om du vill ha vår service för både in- och utvändigt. Ett fönster kan man ju beskriva på ett otal olika sätt. Därför har vi underlättat för dig och  hjälper dig att göra beräkningen. Kolla in denna länk för att få en mer förståelse hur vi räknar fönster så att vi undviker missförstånd.

steg 2: 

Vi lägger in ditt uppdrag i vårt schema. Är det enbart putsning på utsidan du har beställt, då behöver du inte tänka på att vara hemma eller på plats när vi kommer. Vi sköter uppgiften självständigt och ser alltid till att lämna varje arbetsplats proper och utan skada. I detta steg gör vi också vår beräkning av antalet fönster och vi ger dig därefter ett slutligt pris.

steg 3: 

Du bestämmer om du vill fortsätta abonnemanget. Kom ihåg att du är aldrig bunden med vårt abonnemang utan du är fri att säga upp det när du vill.

Välkommen till Magdas fönsterputs AB, Skånes bästa fönsterputs. Vi vill också glädja dig med att från och med nu kan du helt släppa ansvaret och det omständliga som fönsterputsning lätt kan bära med sig.

ABONNERA PÅ FÖNSTERPUTS!

Fördelar

FRÅN 129:- efter RUT-avdrag

Skånes bästa fönsterputs

Vårt låga grundpris gäller för privatpersoner i villor eller radhus och är enbart 129 kronor för upp till 15 fönster! Det avser utvändig putsning av fönster på markplan.

Till detta pris tillkommer det allt som oftast något eller några av följande tillägg:

 • tillägg för extra fönster 
 • tillägg för stege eller pall
 • tillägg för tvättning av fönsterbleck
 • tillägg för tvättning av spröjsar (lösa eller fasta)
 • tillägg för inglasat uterum eller balkong
 • med mera
 • För att vi ska kunna ge dig ett korrekt pris brukar vi föreslå att du bokar in oss för en så kallad provputsning. Den kostar ingenting och efter den får du ett pris i samband med uppföljningen.
 • Om du inte är intresserad av abonnemang på fönsterputsning ber vi dig att beskriva antal fönster och hur ditt hus så noga som möjligt. Tips: bifoga gärna bilder.
Behöver du hjälp med att fylla i, eller har du frågor? Ring oss så hjälper vi dig!
Skånes bästa fönsterputsabonnemang - enkelt, billigt och bekymmersfritt
Undrar du över priser eller är du osäker hur du räknar dina fönster? 

Kolla denna sidan för hur just VI gör i en offert uträkning!

50-skylt
Vad är RUT avdrag?
Läs mer här: (Öppnas i nytt fönster)
Nöjd-kund-garanti

TIPS: Välj ett abonnemang!

ALLT DETTA ­INGÅR I VÅRT FÖNSTERPUTS­ABONNEMANG


 Alltid skinande rena fönster
 Enkelt & smidig
 Billigt
 Superenkelt att pausa
 Inga bindningstider
 Inga dolda avgifter
 Det som ingår i grundpriset täcker behoven hos 90% av våra kunder


 • SKINANDE RENA FÖNSTER
  På Magdas Fönsterputs har vi mer än 20-års erfarenhet av professionell fönsterputsning, och vi vet därför precis hur vi ger dig de skinande blanka och rena fönster du önskar helt utan något besvär för dig. Och naturligtvis till ett riktigt bra pris.
 • REGELBUNDNA BESÖK
  Vi jobbar med enkla och tydliga besöksschema för alla områden vi besöker, med automatiska pauser under julen och sommarledigheterna. Men inte nog med det, vi skickar också alltid en SMS-påminnelse dagen innan vi putsar dina fönster.
 • MER ÄN NÖJD-GARANTI
  Nöjda kunder vill alla ha, men vi vill att du blir mer än bara nöjd! Vår förhoppning är att du blir så belåten med resultatet att du också rekommenderar oss till alla dina grannar. Och det är därför vi alltid jobbar för att erbjuda Skånes bästa fönsterputsabonnemang
 • PAUSA NÄR DU VILL
  Hos oss går det utmärkt att pausa ditt abonnemang precis när du vill. Så skall du resa bort eller kanske ta ett sabbatsår så är det absolut inget problem. Med ett enkelt SMS skjuter du upp fönsterputsningen till nästa gång vi besöker ditt område.
 • INGEN BINDNINGSTID
  Naturligtvis har vi ingen bindningstid heller. Varför skulle vi ha det, när vår affärsidé snarare är att överträffa dina förväntningar. Snåriga avtal passar bättre för företag som inte litar på värdet och kvalitén av den service som de själva erbjuder.
 • ALLTID FAST PRIS
  90% av våra kunder klarar sig med det prispressade bas-abonnemangspriset, men vi har naturligtvis även tilläggstjänster för de som behöver lite extra. service. Alltid till ett fast pris, och alltid utan dolda avgifter. Annars vore det inte Skånes bästa fönsterputsabonnemang.

DET BÄSTA FÖNSTERPUTSABONNEMANGET ÄR ENKELT, BILLIGT OCH BEKYMMERSFRITT

x