Fönsterputsning Lund

Bor du i Lund och har smutsiga fönster?

Läs mer om Våra tjänster i Lund

När du behöver hjälp med fönsterputsning i Lund kan du med förtroende vända dig till Magdas Fönsterputs.  Vi har många års erfarenhet av att putsa fönster i Lund. Vi vet vilka tekniker och metoder som krävs för att få riktigt skinande fönster utan ränder eller repor.  Vi har alltid fasta låga priser och inga dolda avgifter.

Billig, bra & lokal fönsterputsare i Lund

Magdas Fönsterputs har sin bas i Lund. Vi putsar fastigheter och bostäder i hela den lundensiska småorten. Vi har fasta kunder i Råbylund, Nilstorp, Gunnesbo men även utanför orten i Stångby, Södra Sandby och Revingeby.

Vi är vana vid att putsa alla slags fönster. Särskilt i Lund finns det många korsvirkeshus och andra äldre hus med spröjsar som kan ta lite längre tid att putsa. Vi har självklart även vana och kompetens av att putsa större fönsterpartier på modernare hus.

Vi erbjuder fönsterputsning åt privatkunder och företag. Även lägenheter kan vi erbjuda abonnemang på invändigt och utvändigt.

Hör av dig till oss om vill ha en skräddarsydd offert eller boka billig fönsterputsning online!

Skånes bästa fönsterputs

E-mail

info@magdasfonsterputs.se

Skånes bästa fönsterputs

PostAdress

Åkerbruksgatan 10F, 224 80 Lund

Här finns vi

TIPS: Välj ett abonnemang!

ALLT DETTA ­INGÅR I VÅRT FÖNSTERPUTS­ABONNEMANG


 Alltid skinande rena fönster
 Enkelt & smidig
 Billigt
 Superenkelt att pausa
 Inga bindningstider
 Inga dolda avgifter
 Det som ingår i grundpriset täcker behoven hos 90% av våra kunder


 • SKINANDE RENA FÖNSTER
  På Magdas Fönsterputs har vi mer än 20-års erfarenhet av professionell fönsterputsning, och vi vet därför precis hur vi ger dig de skinande blanka och rena fönster du önskar helt utan något besvär för dig. Och naturligtvis till ett riktigt bra pris.
 • REGELBUNDNA BESÖK
  Vi jobbar med enkla och tydliga besöksschema för alla områden vi besöker, med automatiska pauser under julen och sommarledigheterna. Men inte nog med det, vi skickar också alltid en SMS-påminnelse dagen innan vi putsar dina fönster.
 • MER ÄN NÖJD-GARANTI
  Nöjda kunder vill alla ha, men vi vill att du blir mer än bara nöjd! Vår förhoppning är att du blir så belåten med resultatet att du också rekommenderar oss till alla dina grannar. Och det är därför vi alltid jobbar för att erbjuda Skånes bästa fönsterputsabonnemang
 • PAUSA NÄR DU VILL
  Hos oss går det utmärkt att pausa ditt abonnemang precis när du vill. Så skall du resa bort eller kanske ta ett sabbatsår så är det absolut inget problem. Med ett enkelt SMS skjuter du upp fönsterputsningen till nästa gång vi besöker ditt område.
 • INGEN BINDNINGSTID
  Naturligtvis har vi ingen bindningstid heller. Varför skulle vi ha det, när vår affärsidé snarare är att överträffa dina förväntningar. Snåriga avtal passar bättre för företag som inte litar på värdet och kvalitén av den service som de själva erbjuder.
 • ALLTID FAST PRIS
  90% av våra kunder klarar sig med det prispressade bas-abonnemangspriset, men vi har naturligtvis även tilläggstjänster för de som behöver lite extra. service. Alltid till ett fast pris, och alltid utan dolda avgifter. Annars vore det inte Skånes bästa fönsterputsabonnemang.

DET BÄSTA FÖNSTERPUTSABONNEMANGET ÄR ENKELT, BILLIGT OCH BEKYMMERSFRITT

x