Vi renoverar fönster

Förläng livstiden på dina fönster!

Fönsterglas är ett känsligt material som tyvärr lätt kan få repor. Kalk, husrenovering och liknande kan orsaka slitage på glasen i form av små repor. Att byta ut hela fönsterglaset är oftast väldigt dyrt och omständligt. Men lyckligtvis erbjuder Vi på Magdas Fönsterputs AB dig ett prisvärt alternativ till fönsterbyte.

Vi renoverar fönster över hela Skåne genom att slipa och polera bort reporna. Vi använder högkvalitativa, effektiva och skonsamma maskiner & medel för detta ändamål. Resultatet blir repfria fönsterglas till ett lågt pris.

Vill du veta mer om fönsterrenovering? Tveka inte att kontakta oss.  Vi reparerar glas i Malmö, Lund, Ystad, Kristianstad, Helsingborg med flera orter.

steg 1: 

Fyll i vårt formulär nedan eller ring oss direkt för att boka in fönsterrenovering. I formuläret vill vi gärna att du skriver in hur många fönster du vill ha reparerade. Bifoga gärna en bild på reporna.

steg 2: 

Vi lägger in ditt uppdrag i vårt schema. Är det enbart renovering av glas på utsidan du har beställt behöver du inte vara hemma  när vi kommer. Vi sköter uppgiften självständigt och ser alltid till att lämna varje arbetsplats proper och utan skada.   

steg 3: 

Efter utfört arbete kan du luta dig tillbaka och njuta av att kunna se ut genom repfria fönster igen.  

Välkommen till Magdas fönsterputs AB, Skånes bästa fönsterputs. Vi vill också glädja dig med att från och med nu kan du helt släppa ansvaret och det omständliga som fönsterputsning lätt kan bära med sig.

ABONNERA PÅ FÖNSTERPUTS!

Fördelar

FRÅN 129:- efter RUT-avdrag

Skånes bästa fönsterputs

Skånes bästa fönsterputsabonnemang - enkelt, billigt och bekymmersfritt
Undrar du över priser eller är du osäker hur du räknar dina fönster? 

Kolla denna sidan för hur just VI gör i en offert uträkning!

50-skylt
Vad är RUT avdrag?
Läs mer här: (Öppnas i nytt fönster)
Nöjd-kund-garanti

TIPS: Välj ett abonnemang!

ALLT DETTA ­INGÅR I VÅRT FÖNSTERPUTS­ABONNEMANG


 Alltid skinande rena fönster
 Enkelt & smidig
 Billigt
 Superenkelt att pausa
 Inga bindningstider
 Inga dolda avgifter
 Det som ingår i grundpriset täcker behoven hos 90% av våra kunder


 • SKINANDE RENA FÖNSTER
  På Magdas Fönsterputs har vi mer än 20-års erfarenhet av professionell fönsterputsning, och vi vet därför precis hur vi ger dig de skinande blanka och rena fönster du önskar helt utan något besvär för dig. Och naturligtvis till ett riktigt bra pris.
 • REGELBUNDNA BESÖK
  Vi jobbar med enkla och tydliga besöksschema för alla områden vi besöker, med automatiska pauser under julen och sommarledigheterna. Men inte nog med det, vi skickar också alltid en SMS-påminnelse dagen innan vi putsar dina fönster.
 • MER ÄN NÖJD-GARANTI
  Nöjda kunder vill alla ha, men vi vill att du blir mer än bara nöjd! Vår förhoppning är att du blir så belåten med resultatet att du också rekommenderar oss till alla dina grannar. Och det är därför vi alltid jobbar för att erbjuda Skånes bästa fönsterputsabonnemang
 • PAUSA NÄR DU VILL
  Hos oss går det utmärkt att pausa ditt abonnemang precis när du vill. Så skall du resa bort eller kanske ta ett sabbatsår så är det absolut inget problem. Med ett enkelt SMS skjuter du upp fönsterputsningen till nästa gång vi besöker ditt område.
 • INGEN BINDNINGSTID
  Naturligtvis har vi ingen bindningstid heller. Varför skulle vi ha det, när vår affärsidé snarare är att överträffa dina förväntningar. Snåriga avtal passar bättre för företag som inte litar på värdet och kvalitén av den service som de själva erbjuder.
 • ALLTID FAST PRIS
  90% av våra kunder klarar sig med det prispressade bas-abonnemangspriset, men vi har naturligtvis även tilläggstjänster för de som behöver lite extra. service. Alltid till ett fast pris, och alltid utan dolda avgifter. Annars vore det inte Skånes bästa fönsterputsabonnemang.

DET BÄSTA FÖNSTERPUTSABONNEMANGET ÄR ENKELT, BILLIGT OCH BEKYMMERSFRITT

x