Vanliga Frågor

Vår Historia

Vilka är Magdas FöNsterputs?

När du behöver hjälp med fönsterputsning av kan du med förtroende vända dig till oss.  Vi på Magdas Fönsterputs AB har lång erfarenhet och vet hur vi ger dig skinande blanka och rena fönster med minsta möjliga besvär för dig till ett riktigt bra pris. Magdas Fönsterputs AB putsar fönster hemma hos privatpersoner och företag. Vi utgår från Lund men vi putsar fönster i hela Skåne. 

Psst! Du vet väl att vi numera har en blog med tips och tricks?

 
 

Vi på Magdas Fönsterputs AB löser problem med smutsiga fönster på nolltid oavsett om du är en privatperson med ett fåtal fönster eller företagskund med flera hundra fönster. För oss är inget uppdrag för stort eller för litet. Vi arbetar på samma noggranna sätt oavsett hur många fönster som ska tvättas. Vi garanterar att vi klarar av att utföra alla typer av uppdrag inom fönsterputsning och vi ger oss inte förrän du som kund är 100 % nöjd med resultatet.

 
Fler vanliga frågor:
- 01
RUT-avdrag – vad gäller vid fönsterputsning?

Du kan få skattereduktion för hushållsnära tjänster – så kallat RUT-avdrag –  som utförs i ditt hem, sommarstuga eller liknande. Fönsterputsning räknas som en hushållsnära tjänst vilket innebär att du bara betalar för halva arbetskostnaden när vi kommer hem till dig för att tvätta dina fönster. Du behöver inte göra någonting! Vi drar av RUT-avdraget direkt på fakturan och sköter all administration hos Skatteverket. 

RUT-avdraget gäller enbart för privatpersoner. För mer information läs gärna här på Skatteverkets hemsida.

 
- 02
Vilka är era priser på fönsterputsning?

 Det beror på hur många fönster du har, antal sidor (invändigt och / eller utvändigt) och om du vill lägga till extra tjänster eller inte. Exempel på tjänster som debiteras extra är rengöring av fönsterbleck, rengöring av fönster med spröjs eller putsning av inglasad altan. Kontakta oss gärna om du vill veta mer om våra priser.

- 03
Vad är Mer-än-Nöjd-garantin?

När du anlitar oss för fönsterputsning vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att du får ett korrekt utfört jobb till överenskommet pris. Mer-än-nöjda kunder är grunden för vår affärsidé, det är så vi kan växa och utvecklas som företag.  Det är därför vi på Magdas Fönsterputs AB erbjuder en mer-än-nöjd-garanti. 

Vi har hundratals väldigt nöjda kunder som anlitar oss varje år. Det ger oss ett tydligt bevis på att vi har rätt strategi. Vill du bli en av våra nöjda kunder du också? Kontakta oss då och berätta vad du behöver hjälp med!

- 04
Tar ni med eget material?

Vi tar med oss allt som behövs för att putsa era fönster skinande rena! Du behöver bara se till att fönstren går att komma åt. Vid invändig fönsterputsning bör du till exempel plocka undan gardiner eller krukor från fönsterblecken.

- 05
Är det rent och snyggt när ni går?

Vår personal ser alltid till att städa efter sig när de är klara. Vi lämnar er plats som den var med undantag för skinande rena fönster så klart.

- 06
Putsar ni även vid dåligt väder?

Vi putsar fönster i alla väder förutom vid regn, snöstorm och kraftig blåst. I dessa fall bokar vi såklart om tiden.

- 07
Vad händer om något skulle råka gå sönder?

 Magdas Fönsterputs AB är ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. Visar det sig att skadan uppstått p g a fel eller brist på information från kundens sida eller tredje part ansvarar vi inte för skadan.

- 08
Måste jag vara hemma?

Du behöver inte vara hemma under hela putsningen, men vi ser gärna att du finns på plats och släpper in vår personal samt kommer och besiktigar efteråt. Om fönstrena enbart ska putsas utvändigt behöver du inte vara hemma. I det fallet SMS:ar vi dig en dag i förväg och påminner om att vi ska komma och putsa dagen därpå.

- 09
Hur räknar ni antal fönster?

Vad många ofta tror är ett fönster är hela den glasade biten man ser ut och in genom. 

Men inom alla fönsterputsföretag, så även vi, räknas fönster per handtag…  
Läs mer via länken nedan.

TIPS: Välj ett abonnemang!

ALLT DETTA ­INGÅR I VÅRT FÖNSTERPUTS­ABONNEMANG


 Alltid skinande rena fönster
 Enkelt & smidig
 Billigt
 Superenkelt att pausa
 Inga bindningstider
 Inga dolda avgifter
 Det som ingår i grundpriset täcker behoven hos 90% av våra kunder


 • SKINANDE RENA FÖNSTER
  På Magdas Fönsterputs har vi mer än 20-års erfarenhet av professionell fönsterputsning, och vi vet därför precis hur vi ger dig de skinande blanka och rena fönster du önskar helt utan något besvär för dig. Och naturligtvis till ett riktigt bra pris.
 • REGELBUNDNA BESÖK
  Vi jobbar med enkla och tydliga besöksschema för alla områden vi besöker, med automatiska pauser under julen och sommarledigheterna. Men inte nog med det, vi skickar också alltid en SMS-påminnelse dagen innan vi putsar dina fönster.
 • MER ÄN NÖJD-GARANTI
  Nöjda kunder vill alla ha, men vi vill att du blir mer än bara nöjd! Vår förhoppning är att du blir så belåten med resultatet att du också rekommenderar oss till alla dina grannar. Och det är därför vi alltid jobbar för att erbjuda Skånes bästa fönsterputsabonnemang
 • PAUSA NÄR DU VILL
  Hos oss går det utmärkt att pausa ditt abonnemang precis när du vill. Så skall du resa bort eller kanske ta ett sabbatsår så är det absolut inget problem. Med ett enkelt SMS skjuter du upp fönsterputsningen till nästa gång vi besöker ditt område.
 • INGEN BINDNINGSTID
  Naturligtvis har vi ingen bindningstid heller. Varför skulle vi ha det, när vår affärsidé snarare är att överträffa dina förväntningar. Snåriga avtal passar bättre för företag som inte litar på värdet och kvalitén av den service som de själva erbjuder.
 • ALLTID FAST PRIS
  90% av våra kunder klarar sig med det prispressade bas-abonnemangspriset, men vi har naturligtvis även tilläggstjänster för de som behöver lite extra. service. Alltid till ett fast pris, och alltid utan dolda avgifter. Annars vore det inte Skånes bästa fönsterputsabonnemang.

DET BÄSTA FÖNSTERPUTSABONNEMANGET ÄR ENKELT, BILLIGT OCH BEKYMMERSFRITT

x