Fönsterputs Malmö

Bor du i malmö och har smutsiga fönster?

Kontakta oss, vi putsar gärna åt dig

Det sägs att ”haur man sitt malmö har man sitt varden” och vi på Magdas håller verkligen med. Malmö kan inte bara stoltsera med att vara hemstad åt Zlatan utan även åt många vackra områden. Vi fönsterputsar äldre hus på idylliska Limhamn, moderna byggnader i Västra Hamnen, kontorslokaler inne i centrala staden nära Stortorget, villor och radhus där barnfamiljer bor i Bunkeflostrand. 

Med miljövänliga metoder och redskap samt mångårig expertis & passion för fönsterputsning kan vi garantera dig skinande resultat året om. Tveka inte att höra av dig till oss om du är nyfiken på att veta mer om våra priser eller vill boka en tid. Vi utför även fönsterputs i Kristianstad, och i Lund.

Fönsterputsning Malmö -vad som ingår

 • Givetvis ingår allt material.
 • Proffsiga fönsterputsare, -Inga stänk eller smutsränder efter vi är klara!
 • Garanti på våra utförda arbeten.
 • Lär mer om vad som ingår exakt här.

Fönsterputs med garanti i Malmö

 • När du beställer fönsterputsning i Malmö av oss innebär det att:
 • Du kan vara säker på att våran personal har nödvändig kompetens som säkerställer att den fönsterputsning du beställer blir utförd på ett fackmannamässigt sätt.
 • Fönsterputsningen kvalitetssäkras givetvis.
 • Om du är missnöjd med något i fönsterputsningen så kommer vi tillbaks och åtgärdar problemet.

ATT TÄNKA PÅ FÖRE FÖNSTERPUTSNINGEN

 •  Se till att plocka bort blommor etc. från fönsterbrädor, och ta ner gardinerna.
 • Informera om oss befintliga skador på fönstren, eller om dessa är tröga att öppna.
 • Ifall det finns stänk av tex. färg eller silikon ni vill att vi avlägsnar.
 • Om jobben kräver stege.
 • Meddela oss om du vill ha karmarna tvättade.

VI ÄR BILLIGA UTAN ATT PRUTA PÅ KVALITÉN

 Vi håller de lägsta priserna på fönsterputsning i Skåne och södra Sverige. Trots det håller vårt arbete kvalité. Hur kan det gå ihop månntro? Det är för att vi tränar våra fönsterputsare.
 
Genom att träna vår personal försäkrar vi oss om att vi verkligen når upp till den kvalité som våra kunder vill ha.  Det är därför du med förtroende kan vända dig till oss när du behöver hjälp med fönsterputsning av ditt hus, lägenhet eller kontor.
 
Vi på Magdas Fönsterputs AB i Malmö har lång och gedigen erfarenhet av att putsa fönster. Vi vet precis hur vi ger dig skinande blanka och rena fönster med minsta möjliga besvär till ett riktigt lågt pris.
 
Magdas Fönsterputs putsar fönster hemma hos både privatpersoner och företag över hela Skåne. Vi arbetar från Båstad uppe i norr till Ystad i söder, från Landskrona i väster till Simrishamn i öster.
 
Tveka inte att kontakta oss om du vill ha ett pris eller boka in en tid!
Skånes bästa fönsterputs

E-mail

info@magdasfonsterputs.se

Skånes bästa fönsterputs

PostAdress

Claesgatan 10C, 214 26, Malmö

Här finns FÖNSTERPUTS MALMÖ

TIPS: Välj ett abonnemang!

ALLT DETTA ­INGÅR I VÅRT FÖNSTERPUTS­ABONNEMANG


 Alltid skinande rena fönster
 Enkelt & smidig
 Billigt
 Superenkelt att pausa
 Inga bindningstider
 Inga dolda avgifter
 Det som ingår i grundpriset täcker behoven hos 90% av våra kunder


 • SKINANDE RENA FÖNSTER
  På Magdas Fönsterputs har vi mer än 20-års erfarenhet av professionell fönsterputsning, och vi vet därför precis hur vi ger dig de skinande blanka och rena fönster du önskar helt utan något besvär för dig. Och naturligtvis till ett riktigt bra pris.
 • REGELBUNDNA BESÖK
  Vi jobbar med enkla och tydliga besöksschema för alla områden vi besöker, med automatiska pauser under julen och sommarledigheterna. Men inte nog med det, vi skickar också alltid en SMS-påminnelse dagen innan vi putsar dina fönster.
 • MER ÄN NÖJD-GARANTI
  Nöjda kunder vill alla ha, men vi vill att du blir mer än bara nöjd! Vår förhoppning är att du blir så belåten med resultatet att du också rekommenderar oss till alla dina grannar. Och det är därför vi alltid jobbar för att erbjuda Skånes bästa fönsterputsabonnemang
 • PAUSA NÄR DU VILL
  Hos oss går det utmärkt att pausa ditt abonnemang precis när du vill. Så skall du resa bort eller kanske ta ett sabbatsår så är det absolut inget problem. Med ett enkelt SMS skjuter du upp fönsterputsningen till nästa gång vi besöker ditt område.
 • INGEN BINDNINGSTID
  Naturligtvis har vi ingen bindningstid heller. Varför skulle vi ha det, när vår affärsidé snarare är att överträffa dina förväntningar. Snåriga avtal passar bättre för företag som inte litar på värdet och kvalitén av den service som de själva erbjuder.
 • ALLTID FAST PRIS
  90% av våra kunder klarar sig med det prispressade bas-abonnemangspriset, men vi har naturligtvis även tilläggstjänster för de som behöver lite extra. service. Alltid till ett fast pris, och alltid utan dolda avgifter. Annars vore det inte Skånes bästa fönsterputsabonnemang.

DET BÄSTA FÖNSTERPUTSABONNEMANGET ÄR ENKELT, BILLIGT OCH BEKYMMERSFRITT

x