Fönsterputsning Malmö

Bor du i malmö och har smutsiga fönster?

Kontakta oss, vi putsar gärna åt dig

Det sägs att ”haur man sitt malmö har man sitt varden” och vi på Magdas håller verkligen med. Malmö kan inte bara stoltsera med att vara hemstad åt Zlatan utan även åt många vackra områden. Vi fönsterputsar äldre hus på idylliska Limhamn, moderna byggnader i Västra Hamnen, kontorslokaler inne i centrala staden nära Stortorget, villor och radhus där barnfamiljer bor i Bunkeflostrand. 

Med miljövänliga metoder och redskap samt mångårig expertis & passion för fönsterputsning kan vi garantera dig skinande resultat året om. Tveka inte att höra av dig till oss om du är nyfiken på att veta mer om våra priser eller vill boka en tid. Vi utför fönsterputs i Kristianstad, och i Lund.

Skånes bästa fönsterputs

E-mail

info@magdasfonsterputs.se

Skånes bästa fönsterputs

PostAdress

Åkerbruksgatan 10F, 224 80 Lund

Här finns FÖNSTERPUTS MALMÖ

TIPS: Välj ett abonnemang!

ALLT DETTA ­INGÅR I VÅRT FÖNSTERPUTS­ABONNEMANG


 Alltid skinande rena fönster
 Enkelt & smidig
 Billigt
 Superenkelt att pausa
 Inga bindningstider
 Inga dolda avgifter
 Det som ingår i grundpriset täcker behoven hos 90% av våra kunder


 • SKINANDE RENA FÖNSTER
  På Magdas Fönsterputs har vi mer än 20-års erfarenhet av professionell fönsterputsning, och vi vet därför precis hur vi ger dig de skinande blanka och rena fönster du önskar helt utan något besvär för dig. Och naturligtvis till ett riktigt bra pris.
 • REGELBUNDNA BESÖK
  Vi jobbar med enkla och tydliga besöksschema för alla områden vi besöker, med automatiska pauser under julen och sommarledigheterna. Men inte nog med det, vi skickar också alltid en SMS-påminnelse dagen innan vi putsar dina fönster.
 • MER ÄN NÖJD-GARANTI
  Nöjda kunder vill alla ha, men vi vill att du blir mer än bara nöjd! Vår förhoppning är att du blir så belåten med resultatet att du också rekommenderar oss till alla dina grannar. Och det är därför vi alltid jobbar för att erbjuda Skånes bästa fönsterputsabonnemang
 • PAUSA NÄR DU VILL
  Hos oss går det utmärkt att pausa ditt abonnemang precis när du vill. Så skall du resa bort eller kanske ta ett sabbatsår så är det absolut inget problem. Med ett enkelt SMS skjuter du upp fönsterputsningen till nästa gång vi besöker ditt område.
 • INGEN BINDNINGSTID
  Naturligtvis har vi ingen bindningstid heller. Varför skulle vi ha det, när vår affärsidé snarare är att överträffa dina förväntningar. Snåriga avtal passar bättre för företag som inte litar på värdet och kvalitén av den service som de själva erbjuder.
 • ALLTID FAST PRIS
  90% av våra kunder klarar sig med det prispressade bas-abonnemangspriset, men vi har naturligtvis även tilläggstjänster för de som behöver lite extra. service. Alltid till ett fast pris, och alltid utan dolda avgifter. Annars vore det inte Skånes bästa fönsterputsabonnemang.

DET BÄSTA FÖNSTERPUTSABONNEMANGET ÄR ENKELT, BILLIGT OCH BEKYMMERSFRITT

x