Professionell Fönsterputs i hela Skåne!

Bli nöjd kund du också till de lägsta priserna!

Är ditt företag i behov av billig & professionell fönsterputsning i Skåne? Magdas Fönsterputs AB kan hjälpa dig att få era fönster skinande rena och fria från streck till ett lågt pris. Rena fönster är av högsta vikt för att ge ett gott första intryck när du får besök men också för att ni ska trivas på er arbetsplats. Magdas team är specialiserat för alla sorters uppdrag. Vi använder oss av stege och professionella fönsterputsredskap som skonar fönstrena och samtidigt ger bästa resultat.

steg 1: 

Fyll i vårt formulär nedan eller ring oss direkt för att boka in din första nya skinande utsikt. Du kan välja abonnemang eller en engångsservice. I formuläret vill vi gärna att du skriver in hur många fönster du vill ha tvättat. Ett fönster kan man beskriva på ett otal olika sätt. Därför har vi underlättat för dig genom att hjälpa dig göra beräkningen. Kolla in denna länk för att få en mer förståelse för hur vi räknar fönster så att vi undviker missförstånd. I detta första skede ger vi dig ett preliminärt pris och förslag på tid.

steg 2: 

Vi lägger in din bokning i vårt schema. Om det är enbart putsning på utsidan du har beställt behöver du inte tänka på att vara närvarande när vi kommer.  Magdas Fönsterputs AB sköter våra uppdrag självständigt och ser alltid till att lämna varje arbetsplats proper och utan skada. Efter vårt första besök gör vi en uppföljning med er och stämmer av det slutliga priset om du vill gå vidare med att teckna abonnemang. 

steg 3: 

Du bestämmer om du vill teckna ett abonnemang med oss. Kom ihåg att du aldrig binder upp dig med vårt abonnemang utan du är fri att säga upp det när du vill. Vi kan erbjuda abonnemang med olika intervaller och du betalar bara efter varje tillfälle. Du kan självklart skräddarsy ditt abonnemang som du vill efter ert företags behov. 

Välkommen till Magdas Fönsterputs AB – billigast i Skåne!

ABONNERA PÅ FÖNSTERPUTS!

Fördelar

Skånes bästa fönsterputs

Behöver du hjälp med att fylla i, eller har du frågor? Ring oss så hjälper vi dig!
Skånes bästa fönsterputsabonnemang - enkelt, billigt och bekymmersfritt
Undrar du över priser eller är du osäker hur du räknar dina fönster? 

Kolla denna sidan för hur just VI gör i en offert uträkning!

Nöjd-kund-garanti

TIPS: Välj ett abonnemang!

ALLT DETTA ­INGÅR I VÅRT FÖNSTERPUTS­ABONNEMANG


 Alltid skinande rena fönster
 Enkelt & smidig
 Billigt
 Superenkelt att pausa
 Inga bindningstider
 Inga dolda avgifter
 Det som ingår i grundpriset täcker behoven hos 90% av våra kunder


 • SKINANDE RENA FÖNSTER
  På Magdas Fönsterputs har vi mer än 20-års erfarenhet av professionell fönsterputsning, och vi vet därför precis hur vi ger dig de skinande blanka och rena fönster du önskar helt utan något besvär för dig. Och naturligtvis till ett riktigt bra pris.
 • REGELBUNDNA BESÖK
  Vi jobbar med enkla och tydliga besöksschema för alla områden vi besöker, med automatiska pauser under julen och sommarledigheterna. Men inte nog med det, vi skickar också alltid en SMS-påminnelse dagen innan vi putsar dina fönster.
 • MER ÄN NÖJD-GARANTI
  Nöjda kunder vill alla ha, men vi vill att du blir mer än bara nöjd! Vår förhoppning är att du blir så belåten med resultatet att du också rekommenderar oss till alla dina grannar. Och det är därför vi alltid jobbar för att erbjuda Skånes bästa fönsterputsabonnemang
 • PAUSA NÄR DU VILL
  Hos oss går det utmärkt att pausa ditt abonnemang precis när du vill. Så skall du resa bort eller kanske ta ett sabbatsår så är det absolut inget problem. Med ett enkelt SMS skjuter du upp fönsterputsningen till nästa gång vi besöker ditt område.
 • INGEN BINDNINGSTID
  Naturligtvis har vi ingen bindningstid heller. Varför skulle vi ha det, när vår affärsidé snarare är att överträffa dina förväntningar. Snåriga avtal passar bättre för företag som inte litar på värdet och kvalitén av den service som de själva erbjuder.
 • ALLTID FAST PRIS
  90% av våra kunder klarar sig med det prispressade bas-abonnemangspriset, men vi har naturligtvis även tilläggstjänster för de som behöver lite extra. service. Alltid till ett fast pris, och alltid utan dolda avgifter. Annars vore det inte Skånes bästa fönsterputsabonnemang.

DET BÄSTA FÖNSTERPUTSABONNEMANGET ÄR ENKELT, BILLIGT OCH BEKYMMERSFRITT

x