Vi putsar fönster över hela Skåne!

Bli nöjd kund du också till de lägsta priserna!

Vi är unika med att erbjuda löpande fönsterputsning för lägenheter.  När det gäller lägenheter putsar vi invändigt och utvändigt. Se därför till att plocka undan från fönstren så att vi kan komma åt. Då går arbetet smidigare och resultatet blir bättre 🙂

steg 1: 

Fyll i vårt formulär nedan eller ring oss direkt för att boka in din första nya skinande utsikt. Du kan välja abonnemang eller engångsuppdrag. I formuläret vill vi gärna att du skriver in hur många fönster du vill ha tvättat. Ett fönster kan man ju beskriva på ett otal olika sätt. Därför har vi underlättat för dig genom att hjälpa dig göra beräkningen. Kolla in denna länk för att få en förståelse hur vi räknar fönster undviker vi missförstånd.

steg 2: 

Vi lägger in din lägenhet i vårt schema och sedan kan du koppla av. Vi kommer på utsatt datum,
sköter uppgiften självständigt och ser alltid till att lämna varje arbetsplats
proper och utan skada. I detta steg gör vi också vår beräkning av antalet
fönster ditt hem har och vi kontaktar dig därefter för att ge ett slutligt pris om du är intresserad av att gå vidare och teckna abonnemang.

steg 3: 

Du bestämmer om du vill fortsätta abonnemanget. Kom ihåg att du är aldrig bunden med vårt abonnemang utan du är fri att säga upp det när du vill.

Välkommen till Magdas fönsterputs AB, Skånes bästa fönsterputs. Vi vill också glädja dig i att från och med nu kan du helt släppa ansvaret och det omständliga som fönsterputsning till din lägenhet lätt kan bära med sig.

ABONNERA PÅ FÖNSTERPUTS!

Fördelar

FRÅN 249:- EFTER RUT-avdrag

Skånes bästa fönsterputs

Priset för att putsa fönster i en lägenhet är från 249:- efter RUT-avdrag och uppåt. 

Utöver detta pris kan det tillkomma tillägg för: 

 • extra antal rutor 
 • stege eller pall
 • tvättning av fönsterbleck och ramar
 • tvättning av spröjsar (lösa eller fasta)
 • inglasat uterum eller balkong
 • med mer
 • Vid bokning av engångsuppdrag se till att beskriva dina fönster och önskemål så noggrant som möjligt.
 • Vid bokning av abonnemang är första putsningen gratis. Du får ett pris på vad abonnemanget kommer att kosta dig i samband med uppföljningen efter provputsningen.
Behöver du hjälp med att fylla i, eller har du frågor? Ring oss så hjälper vi dig!
Skånes bästa fönsterputsabonnemang - enkelt, billigt och bekymmersfritt
Undrar du över priser eller är du osäker hur du räknar dina fönster? 

Kolla denna sidan för hur just VI gör i en offert uträkning!

50-skylt
Vad är RUT avdrag?
Läs mer här: (Öppnas i nytt fönster)
Nöjd-kund-garanti

TIPS: Välj ett abonnemang!

ALLT DETTA ­INGÅR I VÅRT FÖNSTERPUTS­ABONNEMANG


 Alltid skinande rena fönster
 Enkelt & smidig
 Billigt
 Superenkelt att pausa
 Inga bindningstider
 Inga dolda avgifter
 Det som ingår i grundpriset täcker behoven hos 90% av våra kunder


 • SKINANDE RENA FÖNSTER
  På Magdas Fönsterputs har vi mer än 20-års erfarenhet av professionell fönsterputsning, och vi vet därför precis hur vi ger dig de skinande blanka och rena fönster du önskar helt utan något besvär för dig. Och naturligtvis till ett riktigt bra pris.
 • REGELBUNDNA BESÖK
  Vi jobbar med enkla och tydliga besöksschema för alla områden vi besöker, med automatiska pauser under julen och sommarledigheterna. Men inte nog med det, vi skickar också alltid en SMS-påminnelse dagen innan vi putsar dina fönster.
 • MER ÄN NÖJD-GARANTI
  Nöjda kunder vill alla ha, men vi vill att du blir mer än bara nöjd! Vår förhoppning är att du blir så belåten med resultatet att du också rekommenderar oss till alla dina grannar. Och det är därför vi alltid jobbar för att erbjuda Skånes bästa fönsterputsabonnemang
 • PAUSA NÄR DU VILL
  Hos oss går det utmärkt att pausa ditt abonnemang precis när du vill. Så skall du resa bort eller kanske ta ett sabbatsår så är det absolut inget problem. Med ett enkelt SMS skjuter du upp fönsterputsningen till nästa gång vi besöker ditt område.
 • INGEN BINDNINGSTID
  Naturligtvis har vi ingen bindningstid heller. Varför skulle vi ha det, när vår affärsidé snarare är att överträffa dina förväntningar. Snåriga avtal passar bättre för företag som inte litar på värdet och kvalitén av den service som de själva erbjuder.
 • ALLTID FAST PRIS
  90% av våra kunder klarar sig med det prispressade bas-abonnemangspriset, men vi har naturligtvis även tilläggstjänster för de som behöver lite extra. service. Alltid till ett fast pris, och alltid utan dolda avgifter. Annars vore det inte Skånes bästa fönsterputsabonnemang.

DET BÄSTA FÖNSTERPUTSABONNEMANGET ÄR ENKELT, BILLIGT OCH BEKYMMERSFRITT

x