fönsterputsning kristianstad

Intresserad av Fönsterputsning?

Kontakta oss om Fönster­putsning!

Trött på att titta ut genom smutsiga fönster? Kanske har du varken tid eller ork att lägga ner det arbete som krävs för fönsterputsning? Eller känner du att resultatet inte blir det önskade när du putsar själv? Låt Magdas fönsterputsare göra det åt dig och njut av rena fönster som släpper in sol och härligt ljus!

Vi levererar professionell fönsterputs till fasta priser och med kvalitetsgaranti i Kristianstad. Du kan använda dig utav RUT-avdrag när du beställer fönsterputs via oss, läs mer om våra priser under Boka eller be om pris. Vi putsar fönster i alla typer av hushåll som villor, radhus, lägenheter i olika delar Kristianstad såsom Hammarslund men även utanför såsom i Tollarp, Everöd och Åhus. Våra erfarna fönsterputsare är vana vid olika typer av fönster både av ny och gammal modell . Vi ger dig skinande rena fönster utan ränder och fläckar.

Hur går fönsterputsningen till? Fönsterputs i kristianstad

Vi tar med oss all utrustning vi behöver inför fönsterputsningen. Om du inte har en stege tar vi med för en liten extra kostnad.
Ta gärna bort föremål som gardiner, blommor och annat som finns i och runt fönstret. Det är även bra om möbler som står i vägen tas bort en bit så att det finns plats. Vi vill gärna ha information gällande om stege inte finns och om ni vill att vi ska göra något mer än att putsa fönster som att t ex tvätta fönsterkarmar.

Vi garanterar att de fönsterputsare som utför arbetet kommer att ha kompetens, vara professionella och göra ett arbete av god kvalité. Om du skulle vara missnöjd med det arbete vi utfört kommer vi givetvis tillbaks och åtgärdar det. Vi vill att du ska vara nöjd när vårt arbete är utfört!

Magdas fönsterputs putsar fönster i hela Skåne, från norr till söder och från väster till öster. Kontakta oss gärna för ett prisförslag eller för att boka en tid!  Vi har många års erfarenhet av att putsa fönster i Kristianstad.

 

Skånes bästa fönsterputs

E-mail

info@magdasfonsterputs.se

Skånes bästa fönsterputs

PostAdress

Södra Kaserngatan 16B, 291 53, Kristianstad

Här jobbar vi

TIPS: Välj ett abonnemang!

ALLT DETTA ­INGÅR I VÅRT FÖNSTERPUTS­ABONNEMANG


 Alltid skinande rena fönster
 Enkelt & smidig
 Billigt
 Superenkelt att pausa
 Inga bindningstider
 Inga dolda avgifter
 Det som ingår i grundpriset täcker behoven hos 90% av våra kunder


 • SKINANDE RENA FÖNSTER
  På Magdas Fönsterputs har vi mer än 20-års erfarenhet av professionell fönsterputsning, och vi vet därför precis hur vi ger dig de skinande blanka och rena fönster du önskar helt utan något besvär för dig. Och naturligtvis till ett riktigt bra pris.
 • REGELBUNDNA BESÖK
  Vi jobbar med enkla och tydliga besöksschema för alla områden vi besöker, med automatiska pauser under julen och sommarledigheterna. Men inte nog med det, vi skickar också alltid en SMS-påminnelse dagen innan vi putsar dina fönster.
 • MER ÄN NÖJD-GARANTI
  Nöjda kunder vill alla ha, men vi vill att du blir mer än bara nöjd! Vår förhoppning är att du blir så belåten med resultatet att du också rekommenderar oss till alla dina grannar. Och det är därför vi alltid jobbar för att erbjuda Skånes bästa fönsterputsabonnemang
 • PAUSA NÄR DU VILL
  Hos oss går det utmärkt att pausa ditt abonnemang precis när du vill. Så skall du resa bort eller kanske ta ett sabbatsår så är det absolut inget problem. Med ett enkelt SMS skjuter du upp fönsterputsningen till nästa gång vi besöker ditt område.
 • INGEN BINDNINGSTID
  Naturligtvis har vi ingen bindningstid heller. Varför skulle vi ha det, när vår affärsidé snarare är att överträffa dina förväntningar. Snåriga avtal passar bättre för företag som inte litar på värdet och kvalitén av den service som de själva erbjuder.
 • ALLTID FAST PRIS
  90% av våra kunder klarar sig med det prispressade bas-abonnemangspriset, men vi har naturligtvis även tilläggstjänster för de som behöver lite extra. service. Alltid till ett fast pris, och alltid utan dolda avgifter. Annars vore det inte Skånes bästa fönsterputsabonnemang.

DET BÄSTA FÖNSTERPUTSABONNEMANGET ÄR ENKELT, BILLIGT OCH BEKYMMERSFRITT

x